Sistare a apei potabile într-o mare zonă a Bacăului

1

Mai multe zone din municipiul Bacău vor rămâne o noapte fără apă potabilă, din cauza unor lucrări și revizii pe care Compania de Apă le va efectua la reţeaua de distribuţie a apei de pe strada Abatorului.

Astfel, în perioada 13.06.2017, orele 23.00 şi 14.06.2017, orele 05.00, se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Abatorului, Calea Moineşti şi în zona cuprinsă între străzile Gării – Oituz – Păcii – Ion Luca – Bradului – Gării.

Reprezentanții CRAB avertizează că este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei, în aceste zone ale Municipiului Bacău, să apară şi fenomenul de turbiditate (apă murdară) și le recomandă locuitorilor din zonele menționate să își facă rezerve de apă potabilă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ