Aleșii băcăuanilor se vor întâlni joi, la Centrul de Afaceri și Expoziții, pentru a dezbate și vota proiectele promovate de Cosmin Necula, primarul municipiului, Constantin Scripăț și Dragoș Ștefan, viceprimari.

Pe ordinea de zi sunt 20 de puncte. Unele dintre acestea vizează instituții și organizații, altele, persoane fizice. În prima categorie intră hotărârea care va modifica programul de investiții pentru anul 2017, proiectele privind aprobarea statului de funcții al Primăriei Bacău, a organigramei Poliției Locale a Municipiului, Teatrului Municipal „Bacovia” și Direcției Publice de Evidența Persoanei.

Tot joi va fi analizată și oportunitatea asocierii cu Inspectoratul de Poliție Județean Bacău în scopul organizării Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne și propunerea de premiere a sportivului Ionuț Ilie și antrenorului George Călin, de la CSȘM Bacău.

PUBLICITATE

Aleșii vor mai analiza Regulamentul privind organizarea și desfășurarea serviciului local de transport în regim de taxi, modificările având drept scop creșterea siguranței pasagerilor și disciplinarea conducătorilor auto. Va fi votată și lista proiectelor care vor primi finanțare nerambursabilă în 2017.

Alte proiecte ale ședinței CL Bacău de joi au ca obiect concesionări de teren și extinderi de locuințe particulare. Tot între cele care vizează persoane fizice se află stabilirea chiriilor pentru locuințele ANL (care vor fi semnificativ mai mici decât anul trecut) și a cotei autorităților locale pentru titularii de contract care au împlinit 35 de ani. În fine, 47 de familii care au împlinit 50 de ani de la data încheierii căsătoriei până pe 19 iunie 2017 vor fi premiate cu 500 de lei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

 1. Mare realizare ar fi daca ati reusi sa-i si civilizati.
  Este neplacut (un cuvant lejer) sa te sui in taxi si sa-l gasesti pe sofer in maieu si bermude si tot drumul vorbind la telefon.
  Pe canicula asta nu folosesc aerul conditionat si va dati seama ce odorizant natural este in masina.
  Incerc sa-i inteleg ca este greu, strazile sunt asa cum sunt (multumim domnilor din primarie) dar pana la urma nici noi nu avem nici o vina. Platim un serviciu si ar trebui sa fie corespunzator.
  Eu unul in Bacau nu am primit niciodata bon la calatoriile cu taxiul. Altii de ce sa fie obligati sa dea bon si acestia nu?

 2. Nu cred ca o uniforma va transforma atitudinea celor mai multi dintre taximetristi ,dar daca ar exista polite rutiera in aceasta comuna numita Bacau si respectivii asa zisi politisti ar fi mai prezenti in trafic decat prin birouri ,poate se mai schimba ceva .

 3. La organigrama politiei locale ce se schimba? Se mai infiinteaza posturi noi de directori si sefuleti cu secretarele aferente? Ca prin oras nu se vede picior de militian local, or fi toti in vacanta oare? Mai bine ati schimba denumirea in gardienii publici cum erau inainte, degeaba li se schimba denumirea daca sunt aceeasi indivizi fara pregatire, localii sunt singurii “politisti” care nu au studii de specialitate, facuti la norma, de aici si boacanele care le fac. Ar mai trebui reparate strazile prin Bacau, prelungirea bradului e distrusa, sunt niste gauri de te ia groaza prin tot orasul, nu s-a mai trasat marcaje pe strada de mult timp. Asta tine mai mult de cheful de munca al functionarilor din primarie si nu prea exista.

 4. Nu sunt sofer dar …toti acuza gaurile din sosele , dupa mintea mea is mafiile dintre constructor si primarie , cind se toarna asfaltul este un strat intermediar sau nustiu cum care se toarna intentionat prost incit asfaltul sa tina un an , daca s-ar turna normal ar tine 5….astfel se creeaza o colaborare intre primarie si firma constructoare an de an cu beneficii pt ambele buzunare .

 5. E un adevărat act de curaj sa mergi cu taxiul. Ce plăcut este mai ales dacă esti coafata. Te urci in carcasa de tabla încinsă si ii rogi sa pornească aierul condiționat . Toți pun aceeași placa NU AVEM FREON! Va rog domnule primar si domnilor consilieri sa nu mai eliberați autorizării de funcționare pentru mașinile care nu sunt dotate corespunzător si nu sunt curate. Mașinile de la firma GPK sunt niște jafuri. Te urci in ele ca in cuptor si fără voia ta faci sauna.

 6. Domnule primar,
  Efectuati o triere a taximetristilor,in functie de pregatire,tinuta abilitati sociale in.paretri optimi de a servi clientul,dupa dotarea masinii si nu in ultimul rand,
  sa fie acoperita toata plaja orara deorece ei isi fac programul ca lehuzele si la anumite nu ai cu ce circula.
  Pt cei care nu se supun,retrage ti le autorizatia si nu mai dati autorizatii oricui!

LĂSAȚI UN MESAJ