Mari Bucur expune la Galeriile Frunzetti

0

În organizarea Filialei Bacău a Uniunii Artiştilor Plastici vineri, 3 martie, ora 17.00, la Galeriile Frunzetti (etaj), va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură semnată de artistul plastic Mari Bucur.

Absolventă, în 2000, a Facultăţii de Arte Decorative şi Design de la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, Mari Bucur participă încă din 2001 la majoritatea expoziţiilor pe care le-a organizat filiala din Bacău a Uniunii Artiştilor Plastici.

“Chipuri” a fost prima personală deschisă la Complexul Muzeal ”Iulian Antonescu”, în 2003, urmată de “Simţiri”, în 2008, la aceeaşi galerie. În 2008, la Saloanele Moldovei, a primit Premiul Primăriei Chişinău.

PUBLICITATE

În 2012, “Square”, o nouă personală a fost deschisă la Galeria Nouă. Este membră a UAP din 2009. Expoziţia va fi prezentată publicului de artistul plastic Vasile Crăiţă Mândră şi criticul de artă Iulian Bucur.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ