Ultimele zile de vacanță pentru Aerostar. Divizionara C băcăuană își va relua antrenamentele săptămâna viitoare, reunirea lotului fiind programată în etape. Până acum, pentru gruparea prezidată de Doru Damaschin, vara s-a dovedit foarte rodnică, Aerostar întărindu-se serios.

Astfel, „aviatorii” și-au asigurat serviciile portarului de la CSM Roman, Alexandru Hărăguță și a trei jucători de câmp cu trecut în primele două ligi: fundașul dreapta Ionel Mihălăchioaie și atacanții Cătălin Vraciu (foto) și Andrei Pavel. Lor li s-au adăugat si două promisiuni de la LPS Roman: stoperul Ivancea și mijlocașul de bandă Buciuman.

Săptămâna viitoare va fi anunțat și noul antrenor al Aerostarului. După despărțirea de Mișu Ionescu, „aviatorii” au ca țintă aducerea unui antrenor pe măsura achizițiilor efectuate in această vară.

PUBLICITATE

Pentru Aerostar, primul meci oficial al sezonului 2017-2018 va avea loc pe 23 august, atunci când este programată faza a doua a Cupei României.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Transferuri bune, probabil cu noua regula de a acorda si cluburilor de L2 si L3 bani din drepturile TV i-a determinat sa atace promovarea, astfel nu se justifica tranasferurile astea. Vraciu dadea goluri meci de meci in Liga 2, de Liga a 3-a nu mai are rost sa mai vorbim. Probabil Harman va fi principala contra-candidata la promovare, au adus si ei 3-4 jucatori care erau titulari pe la FC Brasov anul trecut. Oricum, daca se vrea in Bacau, se poate ajunge chiar si in Liga 1, dar raspunsul pe care i l-a dat Benea lui Lovin si starea stadionului ne demonstreaza ,,cat de mult” se doreste fotbal pe la noi.

  2. Daca “dam la o parte” primul sfert de campionat, cand Aerostarul era in cautari si a avut multe infrangeri, vom obtine un punctaj care putea sa duca la promovare si in acest an ! Dar nu au avut promovarea ca obiectiv… Un antrenor cu experienta poate obtine promovarea in noul campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ