Florin Lazăr, inspector școlar general
Florin Lazăr, inspector școlar general

S-au definitivat înscrierile la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Bacău pentru ocuparea postului de inspector școlar general, rămas vacant după ce prof. Theodora Șotcan, ales deputat, și-a dat demisia. „Singurul candidat care și-a depus dosarul și a fost admis este prof. Florin Lazăr.

Concursul se va da la București, în perioada 3-11 aprilie, însă Ministerul Educației va stabili cu exactitate data, în funcție de numărul candidaților la nivel de țară.”, ne-a declarat prof. Ida Vlad, inspector școlar adjunct cu delegare de atribuții pentru inspector școlar general, până la definitivarea concursului de ocupare a acestei funcții.

„Sunt puțin surprins că sunt singurul candidat, pentru că și concurența este o provocare. M-am înscris în această cursă întrucât consider că pot să aduc un plus de valoare învățământului băcăuan, per ansamblu. Voi prezenta în planul managerial și un studiu de caz pe obținerea de autorizații ISU în școli, împotriva incendiilor, o temă de actualitate pe care o voi face publică după concurs”, ne-a declarat prof. Florin Lazăr (foto).

PUBLICITATE

În prezent, acesta ocupă funcția de director, tot urmare a unui concurs care a avut loc spre finele anului trecut, la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” Bacău. De altfel, prof. Lazăr a mai fost inspector școlar general, dar cu detașare în interesul învățământului, în perioada 2010 – 2012, și inspector școlar general adjunct în vara lui 2016.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

 1. Nu stiu daca este meritul dumnealui de a fi unicul candidat.Probabil ceilalti stiu ca fara sustinere mai mult sau mai putin politica….nu iei proba orala.Sic.Nu judecati omul dupa culoare politica,ci dupa fapte.Alea care au fost,si cele ce vor urma.Succes unicului candidat in demersul managerial vizat.Restul sunt barfe si can-can.

 2. Exista o anumita categorie de oameni care isi petrec viata stand in patru labe. Ii vezi cand ies la pensie cum sunt cocosati, desi au condus colective si au lasat prapad si arsita in spatele lor, ii vezi cum povestesc despre realizarile lor banale, de duzina, ii vezi cum ascund pana ce crapa senzatia de voma pe care o au ei insisi, atunci cand se gandesc la rostul lor pe Pamant. Este un lant intreg, de la cel mai de jos natarau pana la cel mai cocotat natarau, un lant de pupincurismus acutis, o boala care este caracteristica acelui gen de canalie care este incompetenta dar continua, neincetat, sa ocupe locul celor priceputi. Ceea ce nu pricep acesti oameni este ca rahatul pute, aceasta este proprietatea fizica a rahatului, indiferent ce spune un DNA sau ce mizerie se mai ascunde pe sub pres. Lumea vorbeste, isi aminteste, stie, si sincer, iti pui intrebarea daca exista vreo gaura unde sa te ascunzi atunci cand lumea se uita la tine stiind ca ai stat in patru labe toata viata si ca ai chinuit aiurea oameni nevinovati. Rusinea este un atribut al zeilor, insa. Iar ca sa ajungi zeu, trebuie ca oamenii sa creada in tine chiar si atunci cand esti scuipat de canalii.

 3. fost candidat PDL. a facut apoi blat cu Stavarache ca sa ramana la Pedagogic director.
  Acum e prieten cu Necula. PERFECT ! fatza de sluga! Nu iti mai ajunge coane??
  succes!

 4. Din tot judetul , nimeni nu si-a mai depus dosarul ??? Cum e posibil ? Sau lumea realizeaza ca atunci cand ai psd-ul la butoane , nu mai are sens …

  E incredibil sa-l vedem din nou pe acest individ penal !!!

  • Au mai avut loc in municipiul Bacau consilii profesorale la doua institutii in care s-au dat acorduri si recomandari pentru viitori candidati.Intre timp,acestia au renuntat.:)))))

LĂSAȚI UN MESAJ