La data de 29 martie a.c , în jurul orei 13.00, polițiștii au depistat și reținut două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma unei sesizări primite la data de 21 martie a.c. prin care polițiștii au fost informați cu privire la faptul că la data de 16 martie a.c. un tânăr de 16 ani ar fi fost deposedat, prin violență, de o mini-boxă audio, s-au efectuat cercetări pentru depistarea autorilor.

Astfel, la data de 29 martie a.c., polițiștii au identificat și reținut doi tineri de 19 ani, unul din comuna Vultureni, celălalt din comuna Pâncești, bănuiți de comiterea faptei.

PUBLICITATE

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ