Conform informarii distribuitorului de energie electrica in judetul Bacau sunt 53 de localitati fara energie electrica (Bolatau, Sascut, Pancesti, Valea Seaca, Orbeni, Oprisesti, Racova, Schitu, Gutinas, Bogdana, Slobozia, Cabesti, Fitichesti, Podu Turcului, Tg. Trotus, Paralea, Popeni, Oprisesti, Rachitoasa, Colonesti, Buda, Blagesti, Slanic, Gaiceana, Hutu, Leontinesti, Margiresti, Ardeoani, Cerdac, Bijghir, Marasti, Viforeni, Filipeni, Tisa, Dealu Perjului, Letea Veche, Holt, Dospinesti, Pangaresti, Tuta, Sascut, Pralea, Cotofanesti, Caiuti, Cornatel, Urechesti, Ba;ca, Tamasoaia, Nicolae Balcescu, Sarata, Valea Seaca) si 4 partial alimentate(Buhusi, Tg. Ocna, Darmanesti, Moinesti).

7 linii electrice sunt total nealimentate si 12 partial nealimentate, 361posturi de transformare nealimetate – 24735 abonati afectati.

Se actioneaza cu 3 echipe ale distribuitorului de energie electrica pt depistarea defectelor si control pe linii, se defriseaza vegetatie, se indreapta stalpi si se refac conductoare rupte.

La această oră nu sunt drumuri blocate.

Drumuri cu circulația îngreunată:

– DJ 117 – Buda – Prohozești;

– DJ 119 – DN 11 – Sarata;

– DJ 241 – Spria – Izvorul Berheciului;

– DJ 119 A – Urechești – Conțești;

– DJ 252 – Găiceana – Soci;

– DJ 241 A – Obârșia;

– DJ 243 B – Stănișești – Vultureni;

– DJ 206 A Dealu Morii – Podu Turcului;

– DJ 252 Buhoci – Parincea (Răchitea);

– DJ 156 H – Buhuși – Runc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. ,,7 linii electrice sunt total nealimentate si 12 partial nealimentate, 361posturi de transformare nealimetate – 24735 abonati afectati.”
    Cine a ales aceste 7 linii! CULMEA nicio linie nu trece prin orașul Bacău (doar prin cele mai micuțe) Sunteți de toată jena cu 3 echipe de intervenții la 361 de posturi de transformare și 7 linii! Probabil până la Crăciun se va remedia, urmând ,ca după, s-o luăm de la capăt odată cu zăpada următoare! Înțeleg că este un german patron! De ce nu se duce în Germania să facă ceea ce face aici? Cum vreți să reziste liniile care au toate peste 30 de ani? Her își trimite banii ,,acasă” șio când nu se va mai putea face aproape nimic va pleca și el! Halal progres! Chiar nu răspunde nimeni de aceste lucruri, ori sunteți ,,prinși” și n-aveți încotro?

LĂSAȚI UN MESAJ