Visul unei nopti de vara a devenit realitate pe scena Teatrului Bacovia

0

Celebra piesa a lui William Shakespeare „Visul unei nopti de vara” (muzica F.M. Bartholdy) a fost pusa cu succes in scena de elevii sectiei de coregrafie a Colegiului National de Arta „George Apostu”, intr-un spectacol de balet care a avut loc sâmbata, 23 aprilie” de la ora 18.00.

A fost un spectacol coregrafic in premiera absoluta la care au participat peste 20 de elevi, in coregrafia si regia lui Calin Hantiu. Asistenta coregrafica a fost asigurata de Simona Baicu iar asistenta tehnica de Quirin Brunhuber.

Spectacolul a fost un real succes, numarul spectatorilor fiind foarte mare (s-a stat si in picioare), iar artistii de pe scena au primit ropote de aplauze si zeci de flori.

„In primul rând, am dedicat acest spectacol Zilei Mondiale a Dansului, care va avea loc pe 29 aprilie. Am demonstrat ca suntem in stadiul in care putem face un spectacol integral de balet la Bacau. Prin acest spectacol ne-am dorit sa-i punem in valoare pe elevii de liceu, de la coregrafie, si de ai pregati pentru scena”, a delarat prof. Simona Baicu.

LĂSAȚI UN MESAJ