Vernisaj “Saloanele Moldovei”

0
Jurizarea lucrarilor de la Saloanele Moldovei

Joi, 14 iulie, de la ora 17.00, la Galeriile “Alfa” va avea loc vernisajul Expozitiei Internationale Concurs “Saloanele Moldovei”, editia a XXVI-a. Anul acesta, au raspuns invitatiei zeci de artisti din cele doua tari, România si Republica Moldova, numarul lucrarilor supuse judecatii juriului a depasit cifra 300, din care 34 au fost nominalizate pentru faza finala.

Juriul a fost format din artistii Mihai Sârbulescu (Bucuresti) – presedinte, Dumitru Bolboceanu, presedinte al UAP din Republica Moldova, Valeriu Susnea – membru UAP Buzau, Veceaslav Demir, membru UAP din Republica Moldova, Sorin Purcaru – Iasi, care, in final, a premiat noua lucrari, semnate de tot atâtia artisti.

Printre premianti sunt si doi bacauani, maestrul Ilie Boca si artistul fotograf Viorel Cojan. La Galeriile “Alfa” sunt expuse lucrarile nominalizate si cele premiate, iar celelalte lucrari sunt expuse la Galeriile “Frunzetti” si Galeria de la Centrul de Arta si Cultura “George Apostu”, care pot fi vizionate in continuare, dupa vernisaj.

LĂSAȚI UN MESAJ