Un memoriu cu nemultumirile angajatilor din Sanatate, depus la Prefectura Bacau

  1

  Federatia Sanitas a anuntat inca de saptamâna trecuta ca va demara o serie de manifestari sindicale pentru a atrage atentia Guvernului asupra problemelor din sistemul sanitar si pentru a face cunoscute nemultumirile angajatilor de aici.

  Pentru 20 aprilie au fost programate actiuni in fata prefecturilor, insa fiecare judet a ales modalitatea de a protesta. In Bacau, reprezentatii Sanitas si ai altor sindicate din CNSRL Fratia au depus un memoriu comun la Prefectura. „Noi am fost astazi (n.r. – ieri) si am depus un memoriu la Prefectura Bacau care va fi transmis catre Guvern, in atentia premierului României.

  S-au prezentat nemultumirile legate de discrepantele salariale, lipsa de dialog efectiv si pentru ca nu se acorda atentie nevoilor din sistemul bugetar”, a declarat Aurel Cretu (foto), lider Sanitas Bacau. Angajatii din sistemul bugetar mai cer si deblocarea si finantarea posturilor de specialitate si mai spun ca, in functie de cum se vor derula negocierile, vor decide si asupra actiunilor de protest viitoare.

  1 COMENTARIU

  1. mda……nai ales deblocarea posturilor sin sanatate..sa ai tu unde sa ti angajez pilele…. …parca erai sef de resurse …acum esti iar si seful sindicatelo??

  LĂSAȚI UN MESAJ