Tigari confiscate

5

În ziua de 11.12.2015 efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun Bacău” au executat misiuni specifice în cooperare cu poliţia, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza municipiului Piatra Neamţ.

Astăzi,11.12.2015, în jurul orei 13.00, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică au identificat mai multe bagaje şi cutii ambalate având în ele pachete de ţigări netimbrate în Piaţa Haralambie din acest municipiu.

În urma efectuării cercetărilor a fost identificat proprietarul acestora (aproximativ 300 pachete de ţigări fără timbru fiscal), respectiv Angela V. de 46 ani din municipiul Piatra Neamţ. Aceasta a declarat jandarmilor că pachetele de ţigări îi aparţineau şi dorea să le comercializeze.
Persoana a fost condusă la sediul poliţiei municipiului Piatra Neamţ, fiind întocmite acte de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile infracţiunii de contrabandă.
În zona respectivă au mai fost găsite de către jandarmi aproximativ 700 pachete de ţigări netimbrate abandonate.

Produsele de contrabandă şi persoana în cauză au fost predate organelor de poliţie în vederea continuării cercetărilor.

5 COMENTARII

    • Dacă ei nu își fac treaba cum trebuie,de ce nu o faci tu mai bine ca ei? Ah, scuze.. Tu nu ai făcut școală militară sau academie 2/4 ani departe de familie și de casă, nu ai făcut antrenamente pe ploaie,zăpadă, noroi sau altele, nu ai mâncat la cantină, nu ai dat examene serioase ( și asta e evident pt că nu scrii corect gramatical), însă critici. Good job!

  1. De asta sa spart ziua in amiaza mare un apartament.In acel apartament erau 2 oamenii surdo-muti care sau speriat de moarte cand sau trezit cu hotii in casa.Doi jandarmii erau in asa zisa „patrulare” pe acea straduta,ziua in amiaza mare…O zii buna

LĂSAȚI UN MESAJ