Tg Ocna: Un biciclist beat s-a lovit de o masina

0

Ieri, la orele 17.30, Poliţia Staţiunii Tg Ocna a fost sesizată telefonic, de către un tânăr de 25 ani, din Tg.Ocna, despre faptul că pe strada Vîlcele, din localitate, în dreptul imobilului cu nr. 226, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Echipa deplasată la faţa locului a constatat că un bărbat de 34 ani, din oraşul Tg.Ocna, str.Vîlcele în timp ce conducea o bicicletă, pe strada Vîlcele ajungând în dreptul imobilului cu nr.226 şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a patruns pe contrasens lovindu-se frontal cu un autoturism condus regulamentar, de tânărul de 25 ani care anunța-se poliția de producerea evenimentului rutier.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul municipal Oneşti unde a fost diagnosticat cu ”traumatism cranio-cerebral acut, fractură de orbită, fisură parietală şi contuzie toracică”, ramânând internat în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge la Spitalul Oneşti.

Totodată a fost testată cu aparatul alcooltest şi victima accidentului, rezultatul indicând 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conf art 196 alin 2 din C. Penal , urmănd a se da soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti.

LĂSAȚI UN MESAJ