Sporting Bacau, din nou pe podium

0

Competitia si medalia pentru juniorii de la Sporting Bacau. Dupa ce in urma cu o saptamâna a cucerit argintul cu grupa de vârsta 2007 la turneul international Cupa „Vrancei” de la Focsani, week-end-ul trecut, gruparea pregatita de Florin Ganea a „recidivat”.

De data aceasta, prin echipa alcatuita din juniorii nascuti in 2006, care s-a clasat pe locul trei la Cupa Municipiului Suceava. „Copii au avut o comportare ireprosabila, elocvent fiind faptul ca am pierdut un singur meci, in semifinale, si acela la loviturile de departajare. Sunt foarte multumit si de evolutii si de rezultate”, a declarat Florin Ganea, care a mai avut un motiv de satisfactie: portarul George Florea a fost desemnat, din nou, cel mai bun portar al intregii competitii, in cinci partide, el primind doar doua goluri.

Lotul utilizat de Sporting Suceava: George Florea, Tudor Cucu- Rares Gherasim, Bogdan Bacalu, Darius Pinitilie, Stefan Oancea, Rares Tatomir, David Lungu, Stefan Sandu, Simone Mina, Radu Cucu, Kevin Nina si Ianis Oancea (ultimii doi fiind nascuti in 2009).

Rezultate: 5-0 cu LPS Suceava, 5-2 cu LPS Botosani, 0-0 cu Juniorul Suceava in grupa, unde Sporting a ocupat locul 1, 0-2 (dupa loviturile de la 7 metri, 0-0 la finalul timpului regulamentar) cu Tâmpa Brasov, in semifinale si 1-0 cu Juniorul Suceava, in finala pentru locurile 3-4.

Saptamâna viitoare, Sporting Bacau va participa la Cupa „Delfinul” organizata de Academia „Gheorghe Hagi”.

LĂSAȚI UN MESAJ