Peste 200 de bacauani, sub supraveghere judiciara de la inceputul acestui an

0

Anul acesta, în judeţul Bacău au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 213 de persoane şi au fost înregistrate 22 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Poliţiştii băcăuani verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respect obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

În judeţul Bacău, în perioada ianuarie – iulie a.c., au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 213 persoane.

Astfel, poliţiştii au desfăşurat activităţi specific faţă de 40 de personae, pe numele cărora a fost deispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 173 de persoane pe numele cărora a fost deispusă măsura controlului judiciar.

În aceeași perioadă, în urma activităţilor desfăşurate de polițiștii structurilor de supravegheri judiciare, au fost formulate 25 sesizări către organele judiciare cu privire la încălcarea de unele dintre persoanele supravegheate a obligaţiilor impuse.

Au fost admise 22 de sesizări dispunându-se arestarea preventivă pentru 19 persoane, din care 17 aflate iniţial sub control judiciar şi 2 persoane aflate iniţial în arest la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ