Militari pe doua roti

    0

    Jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobila (GJM) Bacau si cei de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau i-au provocat pe colegii din Ministerul Afacerilor Interne, din Armata, Penitenciar, dar si pe bacauani, la o plimbare cu bicicleta prin oras, dar in mod organizat.

    „A fost o activitate desfasurata in cadrul programului dedicat Zilei Jandarmeriei Române iar scopul a fost de promovarea a acestui mijloc de deplasare, responsabilitatea fata de biciclistii din trafic, de pastrare a mediului curat si de mentinere a sanatatii”, a declarat cpt. Marius Taranu, ofiter de relatii publice la GJM Bacau.

    Circa de 50 de militari si bacauani simpli, care s-au alaturat acestei initiative, au pornit in „Marsul biciclistilor” de la sensul giratoriul de pe strada Calea Republicii, de la intrarea in Bacau, au mers pe Calea Marasesti – Bulevardul I.S. Sturza – strada General Guse si s-au oprit la Centrul de Afaceri. Pe tot traseul au fost insotiti de un echipaj de politie rutiera si o ambulanta Smurd.

    LĂSAȚI UN MESAJ