Filmul disparitiei elevei din Colegiul Economic

  4

  Parintii elevei disparuta in urma cu doua zile spun ca fata nu a lasat sa se inteleaga ca ar avea probleme.

  Si-a sunat mama cu doar doua ore inainte si era vesela. A plecat din camin sub pretextul ca merge la cumparaturi, la un magazin din apropiere, insa n-a mai revenit.

  „Miercuri la 14.30 m-a sunat. Era foarte vesela ca si-a dat comanda pe internet de o pereche de adidasi. Apoi am incercat sa o mai sun si n-a mai raspuns. Pe la ora 16.00 m-a sunat doamna pedagoga sa ma anunte ca a disparut din camin. Din acel moment telefonul ei este inchis”, povesteste Minodora Pintea, mama adolescentei.

  In aceeasi zi, Simona i-ar fi lasat unui tânar, care munceste in Irak si care ar fi fost iubitul ei, un mesaj in care spunea „Adio. Te rog, iarta-ma. Imi pare rau”. Din acel moment, familia a inceput sa se gândeasca la ce e mai rau.

  „Din spusele fetelor de la camin, marti seara ar fi vorbit foarte mult cu cineva la telefon. Ar fi fost o discutie mai aprinsa”, spunea si Vasile Pintea, tatal fetei.

  Barbatul a inceput sa o caute inca de joi dupa-amiaza pe malul canalului de fuga si a gasit plutind portofelul cu acte si bani al Simonei, imediat fiind solicitati pompierii pentru a o cauta in apa.

  Misiunea de cautare a continuat si vineri.

  4 COMENTARII

  1. Vorbiti numai prostii. Este usor să ne dam cu părerea în loc să facem ceva pentru cei din jurul nostru. Oamenii care traiesc drame sub o forma sau alta, o trăiesc din cauza pasivității noastre. Poate avea nevoie de sustinerea, sfaturile celor din jur.

  LĂSAȚI UN MESAJ