Elevii de la Scoala „Alexandru Cel Bun” au sarbatorit de Ziua Europei

0

Scoala „Alexandru cel Bun” deruleaza in anul scolar 2014-2015 proiectul intitulat „Europa-România (Mândru ca sunt român)”, iar cu ocazia Zilei Europei, elevii impreuna cu profesorii si parintii lor au desfasurat in sala de sport a scolii o activitate inchinata acestui eveniment.

Copiii au prezentat programe artistice, au avut o parada a costumelor populare din anumite tari europene, si au prezentat la standurile tarilor pe care le reprezentau, informatii, produse de bucatarie si cofetarie, bauturi.

„Anul acesta ne-am gândit sa desfasuram activitatea ca pe o calatorie prin tarile europene. Am ales 16 tari care fac parte din Uniunea Europeana, pentru ca noi avem 16 clase, iar copii au tras la sorti tarile pe care sa le reprezinte.

 Elevii de la Scoala „Alexandru Cel Bun” au sarbatorit de Ziua Europei

Astazi a avut loc bilantul, sa spunem asa, in care elevii si-au prezentat ceea ce au lucrat, ceea ce au studiat, ceea ce au invatat despre tarile respective. Consideram ca a fost o editie reusita ce ne da incredere, si deja ne gândim la editiile viitoare.” Carmen Lucia Moisa, director adjunct.

LĂSAȚI UN MESAJ