Duminică, extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale

0

O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminică, 20 martie, pentru bonurile emise între 1 și 29 februarie 2016. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei și vor fi acordate maxim 100 de premii.

Selecția câștigătorilor se face în două etape. Prima va avea loc duminică și va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depășește o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decât de 100 de bonuri câștigătoare.

Primul număr extras din urnă va indica ziua emiterii bonurilor câștigătoare, iar următoarele trei numere extrase vor indica valorii bonurilor norocoase.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

LĂSAȚI UN MESAJ