Doar 100 de câstigatori la Loteria bonurilor fiscale

0

Loteria bonurilor fiscale ar putea desemna doar 100 de câstigatori care vor incasa, fiecare, un premiu de 10.000 de lei. Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a stabilit noile reguli ale Loteriei bonurilor fiscale.

Daca vor fi mai mult de 100 de bonuri câstigatoare se va organiza o tragere la sorti la care sa participe toate bonurile validate – a anuntat Attila Gyorgy, secretar de stat în Ministerul Finantelor.

„Am simtit nevoia sa limitam numarul de premii, astfel incât sa pastram in continuare interesul pentru acest joc si pentru a permite si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) o verificare mai simpla a bonurilor declarate câstigatoare.”
Atilla Gyorgy

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat inca din luna aprilie ca intentioneaza sa schimbe Loteria bonurilor fiscale, pentru ca sunt prea multi câstigatori, iar premiul este mic. Ministrul propunea ca premiul sa fie acordat in functie de categorie, asa cum se intâmpla la Loto 6/49.

Dupa prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, din 13 aprilie, au fost peste 18.000 de cereri de revendicare a premiilor depuse la ANAF. Daca toate bonurile vor fi validate, atunci câstigul va fi sub 55 de lei pentru fiecare bon.

LĂSAȚI UN MESAJ