Caricaturistul Constantin Ciosu si-a mai trecut un premiu in palmares

2
Constantin Ciosu, un caricaturist multilaureat / Foto Liviu Maftei

Cu peste 150 de premii internationale la activ, se poate spune ca bacauanul Constantin Ciosu este un caricaturist implinit.

Având in spate o activitate artistica de mai mult de 60 de ani, el se dovedeste a fi plin de energie creatoare, fapt afirmat de rezultatele obtinute in ultima perioada de timp la saloanele internationale de caricatura.

Cea mai recenta reusita este obtinerea Premiului I la International Cartoon Contest – Bucharest 2016. Concursul si-a anuntat laureatii la inceputul acestei luni, Constantin Ciosu adjudecându-si podiumul alaturi de Valeriy Chmyriov din Ucraina (locul II) si Jitet Kustana din Indonezia (locul III). Juriul Salonului a fost format din caricaturistii Cristian Mihailescu, Octavian Covaci, A. St. Alexandrescu si Julian Radu.

 Caricaturistul Constantin Ciosu si a mai trecut un premiu in palmares
Caricatura câstigatoare

2 COMENTARII

  1. sa ne traiesti domnule profesor, nu am sa uit cum ne cerea-iti un creion la orele de desen si cum punea-ti catalogul in fata d-vstra si desenati si noi ne intrebam ce mai creaza, stiam ca sunte-ti caricaturist si urmaream in ziare. Sa fiti sanatos, a-ti fost un exemplu de profesor , va respect pt. tot ce a-ti facut la Sc.Gen. 5 Bacau

  2. ” Sunt imprejurari cand trebuie sa tacem, dar niciodata sa nu tradam ADEVARUL prin minciuna ” – Fericitul Augustin – ” Tacere ”

    Sa creionati frumos in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ