Box/ CN Seniori: Aur si argint pentru Bacau

0

Editia din acest an a Nationalelor de Box pentru Seniori desfasurata la Târgu-Mures a stat sub semnul prezentei reduse a competitorilor. Dupa proba cântarului in cursa au ramas doar 50 de pugilisti, ceea ce inseamna o medie de cinci sportivi pe categorie.

Bacaul a fost din nou abonat la medalii, toti cei patru pugilisti pregatiti de Relu Auras si Nicolae Cara urcând pe podium. Lucian Atanasoaie a cucerit titlul national la A91 kg, dupa o finala câstigata in fata clujeanului Costea, ceilalti trei bacauani luând argintul: Iulian Ivanov la 75 kg, Alexandru Machedon la 81 kg si Mirel Jitaru la 91 kg.

„Un bilant foarte bun, in conditiile in care ne-am prezentat cu noutati precum Atanasoaie sau Ivanov, care este inca la Tineret. Bacaul a recomfirmat ca este un centru puternic de box”, a declarat Relu Auras, care pregateste super-confruntarea dintre MIhai Nistor si germanul Erik Pfeiffer, de pe 22 septembrie, care conteaza pentru suprematia super-greilor din APB, divizia profesionista creata de forul european amator, AIBA.

LĂSAȚI UN MESAJ