foto: Dragos Anton

Două persoane au ajuns, în această seară, la spital, după ce au fost lovite de un autobuz, pe trecerea de pietoni din dreptul Bisericii Sf. Neculai, pe bulevardul Unirii, din Bacău.

Se pare că vizibilitatea șoferului autobuzului a fost afectată de faptul că, lângă trecerea de pietoni, era parcată o mașină.

În plus, susțin martorii, victimele nu s-au asigurat.

„Eram chiar în autobuz. Șoferul nu are nici o vină. Bătrânii au sărit pe trecere neasigurându-se iar șoferul nu avea viteză” – spune Andrei Șelaru.

Șoferul a fost testat cu etilotestul, alcoolemia fiind zero.

Polițiștii au deschis o anchetă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. La cateva zeci de minute dupa accident, au venit cativa si si-au luat masinile parcate in cei 25 de metri de la trecere in care nu ai voie sa parchezi…

  2. Complicitate la acest eveniment are domnul primar, domnii consilieri locali si militienii care nu au nicio treaba cu oligofrenii care parcheaza masina pe trecerea de pietoni, langa trecerea de pietoni, oriunde se obtureaza vederea celor care pot conduce si cu 20 pe ora si tot nu pot observa daca vreun natarau alearga si intra pe trecerea de pietoni !

  3. Daca nu am vizibilitate sau se arunca pietonii nu inseamna ca trebuie sa-i calc, nu? Reducerea vitezei pana la limita evitarii oricarui pericol?

  4. Pentru ce mai platiti politia locala tov. primar? Stau degeaba si trec de zeci de ori pe acolo, pestele de la cap se impute si primarul ia salariu degeaba. Nu aveti nici o responsabilitate, timpul trece leafa merge.

  5. Va agitati degeaba. Se vede in poza cum o masina este parcata aproape pe trecere si militienii sunt la 5 metri de ea.
    Credeti ca ei stiu codul rutier? Este bine ca atunci cand va opreste unul si incepe sa turuie ca ai incalcat nu stiu ce articol sa cereti dovada scrisa.

LĂSAȚI UN MESAJ