Anchetatorii au retinut un suspect in cazul crimei de la Oituz

0

Este vorba despre un barbat de 27 de ani, din localitate, care a fost incatusat pentru infractiunea de omor, fiind acuzat ca a ucis-o pe batrâna de 75 de ani, gasita moarta in curte, marti dimineata. Acesta nu a reusit sa le spuna anchetatorilor care a fost motivul comiterii faptei.

A declarat ca era in stare avansata de ebrietate si ca in timp ce trecea prin fata casei victimei a auzit-o pe aceasta când se certa cu un amic al sau si ar fi intervenit in sprijinul acestuia. S-ar fi iscat un conflict spontan intre ei si dupa ce ar fi batut-o, ar fi lasat-o in agonie si a plecat acasa. Individul a fost retinut iar in cursul zilei de astazi judecatorii de la Tribunalul Bacau au emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Reamintim ca batrâna de 75 de ani prezenta mai multe leziuni la niveul capului. La necropsie s-a stabilit ca moartea a fost una violenta, fiind demarate cercetarile pentru identificarea si prinderea faptuitorului. Daca va fi gasit vinovat, suspectul arestat risca peste 20 de ani de inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ