A lovit doua tinere pe trecerea de pietoni

2

Cele doua fete, una de 17 ani si alta de 20 de ani, traversau regulamentar Bulevardul Unirii, din municipiul Bacau, când au fost lovite de o masina.

Accidentul a avut loc zilele trecute si a fost provocat de un tânar de 31 de ani, din judetul Vrancea. In urma impactului, tânara de 20 de ani a fost grav ranita, fiind internata in spital cu mai multe fracturi, iar cealalta a scapat cu doar câteva contuzii.

La fata locului au ajuns politistii de la Rutiera care au deschis o ancheta pentru vatamare corporala din culpa si l-au testat pe sofer pentru a stabili daca era baut, insa rezultatul a fost negativ.

2 COMENTARII

  1. A mia oara nu pot intelege de ce nu este publicat numele si prenumele soferului, asa cum se procedeaza in toata presa occidentala, unde daca scrii o prostie chiar te ia mama dracului, nu ca in Romania, altfel spus teama asta de a nu cumva fi admonestat sau dat in judecata ca vai, ai dat in vileag numele cuiva, nu este justificata. Este vorba despre un accident, politia a stabilit cine era la volan, se stiu numele victimelor, puteau fi publicate declaratii ale martorilor si asa citeau oamenii mai cu avant aceasta stire.

LĂSAȚI UN MESAJ