Zilele trecute, Asociatia Club Sportiv Oblio, in parteneriat cu Primaria Bacau, a derulat o interesanta actiune dedicata copiilor si tinerilor din municipiu. Evenimentul, derulat in cadrul proiectului „Un sport pentru fiecare”, a beneficiat de participarea voluntarilor de la Eminenta Pro Vranceanu, Asociatia Sindrom Down, Centrul Daniel, Club Rotaract, Golden Kids, cu totii hotarând sa acorde atentia cuvenita micutilor si tinerilor.

Astfel, copiii s-au bucurat de o dupa-amiaza plina de distractie si recreere, fiind angrenati in activitati de face-painting, dans, handbal, treasure hunt si prezentarea unor aero-modele. „Veselia, voia buna si cooperarea au facut o atmosfera potrivita unei dezvoltari si socializari eficiente, care sa conlucreze cu programele oferite de centrele specializate”, a declarat Razvan Popovici, din partea Asociatiei Club Sportiv Oblio.

Voluntarii implicati au facut posibila împlinirea visurilor copiilor si, astfel, micutii au zâmbit fericiti, imaginând in jocurile organizate personajele mult indragite de ei.

Energia care se simtea pretutindeni a fost evidenta când dansurile au facut ca toti cei prezenti sa se angajeze în miscari vesele si distractive, oferind un spectacol sincronizat, datorat unei organizari minutioase. Apoi, cei de la Golden Kids au organizat un meci demonstrativ de handbal, ce a presupus implicarea tuturor celor prezenti, familiarizându-i pe acestia cu diverse tehnici specifice acestui complex sport. La rândul lor, tinerii voluntari si membrii de la Asociatia Copiilor cu Sindrom Down si de la Centrul Daniel s-au jucat inventiv prin organizarea a doua activitati de treasure-hunt.

La final, cu totii au primit recompensa dulciuri. Mai retinem ca, in incinta Asociatiei Club Sportiv Oblio, in cadrul aceluiasi proiect, a avut loc, „Cupa Oblio la Sah”, la care au participat 40 de copii cu vârste intre 6 si 14 ani. Concursul de sah a fost un prilej de testare a abilitatilor copiilor in domeniul acestui sport eminamente intelectual. Cupele si diplomele oferite la sfârsitul competitiei i-au bucurat pe participanti, pregatidu-i, totodata, pentru concursurile ulterioare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ