Primarului Bacaului i s-a facut rau, marti, in sala de judecata, in timpul procesului in care este judecat pentru mai multe infractiuni de luare de mita.

Sedinta de judecata a fost suspendata pentru câteva minute, timp in care Romeo Stavarache a primit ingrijiri medicale din partea echipajului unei ambulante, chemate la Tribunal. In cele din urma, s-a decis ca edilul sa fie transportat la Spitalul Judetean de Urgenta, motivat de faptul ca tensiunea acestuia avea o valoare foarte mare.

Marti, dupa audierea denuntatorilor, procurorii DNA ar fi urmat sa ceara arestarea preventiva a lui Stavarache, pe motiv ca acesta ar fi incalcat conditiile controlului judiciar.

PUBLICITATE

Mai precis, ca ar fi luat legatura cu martorii din dosar, angajati in primarie. La dosar a fost depus un referat al DNA in acest sens, insa propunerea nu s-a mai discutat.

Dupa ce echipajul de pe ambulanta l-a preluat pe primar, instanta a dispus si sistarea audierilor, dar si amânarea discutiilor pe marginea inlocuirii controlului judiciar cu o alta masura.

Si asta dupa ce avocatul primarului, Antoniu Obancia, a cerut un termen pentru ca Stavarache sa fie prezent in instanta si sa se poata apara. Instanta a decis ca propunerea de arestare preventiva sa fie analizata joi, 3 martie.

In situatia in care Stavarache va ramâne internat, propunerea se va judeca in prezenta avocatului sau, asa cum prevede legea.

Propunerea procurorilor vine ca urmare a unei sesizari facute de secretarul primariei, Ovidiu Popovici, privind incalcarea conditiilor controlului judiciar de catre Romeo Stavarache, in ceea ce priveste comunicarea cu martorii din dosar.

ambulanta

UPDATE

Primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache, a fost internat în secția de cardiologie a Spitalului Județean (SJU) Bacău.

“Primește tratament adecvat după ce medicii au constatat că avea la internare o tensiune foarte mare, de 202 — 119 mm/Hg (na mm/coloană de mercur), urmând a fi monitorizat permanent cel puțin în următoarele două-trei zile”, a declarat, pentru AGERPRES, Mirela Romaneț, purtător de cuvânt al SJU Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

17 COMENTARII

 1. Gata…cand il ascunde,se îmbolnăvește.Dar cand a lasat fosfogipsul de la cic sa ne îmbolnăvească pe noi toți,cetățeniile acestui oraș.Cum e?Ha?El si cu acoliți lui…

 2. Draga cetatean bacauan,daca nu cunosti nu acuza inainte precum babele pe sant! Documenteaza-te mai intai si vb dupa ce iesi din bautura! Deseurile nu sunt vina lui!

  • Suna-l pe Stavarache.Zii ca esti bine sănătos si ureaza-i succes la alegerii.Nici unul nu e vinovat.Totii sunt “curați”.Ma scuzi domn Ionut.Totusi,daca ai timp sa te uiti la Romania te iubesc si ai sa vezi toată povestea.Cum banii tai,ai noștri si a băcăuanilor sau dus…Ca aveam reziduuri nocive si faptul ca ne vom imbolnavii noi si copii noștri.Ca asa zisul noul spital nu e gata si nici nu va fii gata nici de acum încolo…Nu uita ca toți sunt vinovații pentru ce se întâmpla in orașul asta.Nu tin partea nimănui si nici nu sunt APARȚINĂTOR politic de niciunui partid.Cu stima don Ionut

 3. Draga Ionut, tu dai dovada de o baba din sant, de unde stii ca omu e in bautura? Desesurile nu sunt vina lui intr-adevar e vina sistemului condus de el precum nici cainii vagabonzi nu sunt vina lui, nici santierele interminabile din oras, nici fondurile europene pierdute pt diverse investitii care acuim trebuiesc acoperite cu bani d ela buget! Nu are decat o vina ca e primar si cum naiba se face ca la toti li se face rau cand sunt jude ati sau cand aud de DNA?

 4. De ce se incearcâ influentarea justitiei cu noi arestari.Lasati sa vedem decizia magistratilor.Am inteles pina acum primarul nu a fost arestat pe probele prezentate de DNA ci doar pe incalcarea controlului judiciar.DNA nu suportâ infringerea preconizată.Pe 3 martie miting in fata Tribunalului.

 5. Acolo a fost o manareala mafiota marca Stavarache-Niculae si ai lor acoliti.
  Iata Niculae este arestat, urmeaza, ghici cineee…eee?
  De acord cu cetateanul bacauan, lu’asta micu i se face rau asa deodata in sala de judecata, dar cand e pe fotoliul de primar si cand lua spagile nu-i era rau?

 6. WOW,domnu ionut postac stavarakian!
  😆 cum mama naibii la toti mafiotii astia li se face rau cand se afla in sala de judecata?imi miroase a facatura! de ce nu li se face rau cand fura, macar mustrari de constiinta acolo ceva…

 7. Ionut baiat cu inima mare, daca locuiesti in zona deseurilor vezi sa nu te amesteci intre ele!!! si atunci iti urez respiratie placuta mai ales cand bate puternic vantul din acea zona!!

LĂSAȚI UN MESAJ