Curtea de Apel Bacau a inlocuit controlul judiciar cu masura arestarii preventive in cazul celor doi frati moldoveni, Tudor si Grigore Druta, cercetati in dosarul asasinarii omului de afaceri Valeriu Damian.

Decizia a fost luata la propunerea procurorilor, dupa ce s-a constatat ca cei doi inculpati au incalcat masurile controlului judiciar si sunt de negasit. Ei au fost eliberati in decembrie 2014, dupa 23 de luni de arest preventiv.

In iunie, Tribunalul Bacau a dat condamnarile in acest dosar, iar fratii Druta au primit pedepse de câte 17 ani de inchisoare impotriva carora au facut apel. Potrivit unei adrese a Politiei Iasi (unde isi au domiciliul cei doi frati) depusa la dosar, inca din 18 august moldovenii nu sunt de gasit.

PUBLICITATE

Nu s-au prezentat la poliaie, nu au fost gasiai la domiciliu si nici la telefon nu mai raspund. Decizia de arestare preventiva este definitiva.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ