Zeci de copii au cântat pe scena Festivalului Aschiuta

1

Teatrul Municipal Bacovia a fost vineri, 30 septembrie, gazda celei de-a X-a editii a Festivalului National de Muzica Usoara pentru Copii “Aschiuta”, singura competetie muzicala din tara care se adreseaza categoriei de vârsta 4-10 ani.

Pentru trofeele puse in joc s-au intrecut 57 de copii din invatamântul prescolar si primar din toata tara, participantii concurând pe trei categorii de vârsta: 4-6 ani, 7-8 ani si 9-10 ani.

Juriul festivalului a fost compus din: prof. univ. dr. Dumitru Lupu, compozitor, in calitate de presedinte, Antonela Leahu – profesor de muzica, dir. adj. al Colegiului Naţional de Arte “George Apostu” Bacau, Mia Ojog – profesor de muzica, solista de muzica uşoara, Marinela Paraschiv – Gora – profesor de muzica si Vali Pascalnii – director VP Entertainment Group Bucureşti, membrii juriului. Secretar juriu – prof. Brânduşa Paraschiv.

Prezentatorul festivalului-concurs a fost actorul Ovidiu Cuncea. In urma prestatiei celor mici, juriul a decis cine sunt câstigatorii acestei editii a Festivalului „Aschiuta”, o editie la care toti participantii au primit diplome si premii din partea sponsorilor.

Trofeul categoriei 4-6 ani a fost câstigat de Elena Danila din Bacau, Miruna Melescanu din Glavanesti-Bacau si-a adjudecat trofeul categoriei 7-8 ani, in timp ce Denis Costea din Brasov s-a impus la categoria 9-10 ani. Marele Trofeu al Festivalului „Aschiuta” 2016 i-a revenit lui Razvan Popa din Bârlad, participant la categoria 9-10 ani.

1 COMENTARIU

  1. O rusine de festival,v-ati batut joc de copii cu trofee ,premii internationale si nu le-ati dat nimic! A-ti dat pe alese cateva premii la prietenii si cunostintele voastre !

LĂSAȚI UN MESAJ