Volei feminin/ Divizia A1: Cu sansa a doua

0

Mansa retur a semifinalei dintre Stiinta Bacau si Volei Alba Blaj, care are ca miza un loc in finala Diviziei A1 la volei feminin incepe de la 0-2. Adica de la rezultatul stabilit in tur, la Blaj, acolo unde gazdele s-au impus cu 3-0 si 3-1.

Pentru a ajunge din nou in finala, campioanei ii mai trebuie o singura victorie. Si are- teoretic- trei meciuri la dispozitie. Primul este programat sâmbata, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor din Bacau. Daca Blajul câstiga din nou, semifinala e transata. Daca, dimpotriva, Stiinta isi va valorifica avantajul terenului propriu, atunci cele doua echipe se vor regasi de o parte si de alta a fileului si duminica, tot in Bacau si tot de la ora 17.00.

In cazul unei noi victorii bacauane, accesul in finala va fi transat in „decisivul” de miercuri, 6 aprilie, de la Blaj. „Sincer, avem sanse mici, dar ne vom bate pentru ele. Sper ca si publicul sa ne dea o mâna de ajutor sâmbata si, de ce nu, duminica. Din pacate, acum, greutatea apasa pe umerii nostri. La Blaj am jucat fara presiune”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa.

LĂSAȚI UN MESAJ