Volei/ Divizia Sperante: CSS Bacau, calificata la turneul final

0

Voleibalistele CSS Bacau s-au calificat la turneul final al Campionatului National rezervat Sperantelor. Echipa antrenata de Dumitru Matanie a incheiat cu victorii pe linie turneul semifinal desfasurat de vineri si pâna duminica la sala de sport a CN „Vasile Alecsandri” din Bacau.

Bacauancele au trecut cu scorul de 3-0 de „Mircea Eliade” Bucuresti, CSS Botosani, CSS Iasi si CSS Buzau si cu 3-2 de Dinamo Bucuresti, in derby-ul programat sâmbata dimineata. In aceste conditii, gruparea bacauana a ocupat locul intâi, pozitia secunda revenind lui Dinamo, care a acces, la rândul sau, la turneul final. „A fost un turneu interesant, care ne-a tinut in priza pâna la final.

Daca pierdeam meciul de duminica, impotriva Buzaului, ratam calificarea”, a declarat antrenorul CSS Bacau, Dumitru Matanie, care a rulat urmatorul lot: Iulia Matanie, Nicola Juncu, Alexandra Adragai, Neidi Enache, Madalina Airoaie, Denisa Sava, Bianca Dodan, Ioana Bunea, Maria Bahrim, Bianca Popa, Carina Nastasa si Bianca Ailincai.

LĂSAȚI UN MESAJ