7 COMENTARII

 1. DEZAMAGITOR. cineva si-a batut joc de miile de bacauani veniti sa vada focul de artificii, indurand gerul de afara, din pacate asta e oglinda unui oras condus de un ….. , aflat intr-un balci continuu, cu candidati care dau cate un fas si vai ce buni suntem noi pt a fi primar. viitorul suna bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

 2. Dragi Bacaoani,
  Am asistat la un spectacol Jalnic;dar ce m-a surprins neplacut{total neplacut}
  Am fost ingraditi cu benzi Rosii,de jur imprejur,iar politisti si Mascati cu armele la piept,,fara numar adica multi,parca eram in razboi civil sau ne atacau Teroristii??!!
  Si aceasta pentru ce::>>niste formatii Anonime,si cantareti de BAR{de 2 bani jumate},imi pare rau de Andreea Banica,si Alex Velea dar nu sant pentru Noaptea de Revelion,nu au un program pentru asa ceva,Cine i-a angajat s-au orientat foarte Rau,dar probabil au platit mai putin.
  Sper ca pe viitor o sa se organizeze ceva mai bun si intr-un spatiu Acoperit,caci Nu erau conditii prielnice

  i

 3. Fanica hai sa invatam sa scriem: Orasul e Bacau nu Bacao, deci locuitorii din Bacau sunt BACAUANI NU BACAOANI. Trebuia sa stati acasa. Nu-l iubesc pe Stavarache, dar 6 minute sunt mai mult decat suficiente pentru Bacau. Carcotasilor, anul viitor sa va duceti la Paris.

 4. eu nu am fost pentru ca a fost prea frig dar pe filmarile care le-am vazut focul de artificii a tinut 10 minute si a fost si pe muzica. Imi pare rau ca nu am venit ca mi-a placut ce am vazut. Iar voi carcotasilor mutati-va in Dubai caci nici acolo nu o sa va fie pe plac spectacolul. La Multi Ani Desteptarea!

LĂSAȚI UN MESAJ