Un sofer beat a dat cu masina de gard

0

Ieri, la ora 22:51, lucrătorii Postului de Poliţie Traian, jud. Bacău, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat de 60 ani din mun. Bacău, despre faptul că un conducător auto a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a izbit în gardul şi podeţul locuinţei unui bărbat de 66 ani, din localitatea Traian, jud. Bacău.

Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că şoferul în vârstă de 29 ani, din sat Hertioana-Răzeşi, com. Traian, jud. Bacău, a pierdut controlul autovehiculului pe care îl conducea, izbindu-se în podeţul şi gardul parții prejudiciate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind condus la Spitalul Judeţean Bacău pentru recoltarea probelor biologice, însă acesta a refuzat acest lucru.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de refuzul de prelevare a mostrelor biologice, faptă prev. şi ped. de art. 337 Cp., urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului cu propuneri corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ