Un concert-bijuterie: Mike Godoroja&Blue Spirit

  1

  Curtea interioara a colegiului „Ferdinand I” a gazduit, sâmbata seara, un eveniment muzical precum o bijuterie. A fost vorba despre concertul sustinut de Mike Godoroja&Blue Spirit, care de fapt a fost incursiune in istoria muzicii de buna calitate, din genul rock, in special axata pe Led Zeppelin.

  Evenimentul a fost organizat de Asociatia „Alumni Ferdinand” si a avut scop caritabil, de strângere de fonduri pentru Fondul Elevilor Silitori, adica acei elevi buni la invatatura, dar cu situatii familiale precare.

  Inconjurat de muzicieni tineri, dar cu studii temeinice, dupa cum i-a prezentat, Mihai Godoroja a sutinut o adevarata lectie despre muzica buna, a facut indemn la bune maniere muzicale, a rostit istorii nestiute despre cei care au creat muzica buna si astfel au infrumusetat lumea. Evenimentul a fost un succes, apreciat cum se cuvine de un public matur si bine pus la punct in privinta culturii muzicale, in rândurile caruia s-au aflat elevi, profesori si absolventi ai Colegiului.

  In deschiderea concertului Godoroja&Blue Spirit au evoluat elevi ai liceului. Pe ansamblu, asadar, evenimentul a fost un cadou exceptional, un eveniment cu adevarat de salon de arta, marca „Alumni Ferdinand”.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ