Tenis/ Cupa DJTS-SCM: S-au jucat ultimele finale

0

Inceputa din weekend, Cupa DJTS-SCM Bacau 2016 si-a desemnat in urma jocurilor de ieri, ultimii câstigatori. Astfel, in finala de 12 ani, masculin, Roman Vlad (Galati) s-a impus in fata lui Riscanu Tudor (Iasi) cu 6-1; 6-0. La 16 ani masculin, in meciul decisiv Perial Razvan (Vaslui) a câstigat in fata concitadinului sau Damian Bogdan cu 6-4; 6-7 (4); 6-1, iar categoria 16 ani dublu masculin in care s-a jucat in sistem „fiecare cu fiecare” a fost câstigata de perechea legitimata la CSM Bacau Balint Patriciu/ Alistar Stefan. In ultima zi a turneului s-a jucat si finala categoriei 12 ani dublu masculin in care perechea Roman Vlad/ Bosnea Radu s-a impus in fata cuplului Riscanu Tudor/ Chiosa Alexandru cu 6-0; 6-2.

Duminica, 28 august, s-a desfasurat si turneul pentru copii Tenis 10 la care au luat startul peste 30 de copii care s-au intrecut la cele trei categorii: rosu (teren mic), portocaliu (3/4 din teren) si verde (teren intreg). La finalul intâlnirilor s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
-rosu, locul I Ibek Patrick , locul II Toma Miruna, locul III Besu Ioana si locul IV Lovin Xenia (SCM Bacau);

-portocaliu, locul I Perca Luminita (Roman), locul II Lovin Oliver (SCM Bacau), locul III Intuneric Alexandru (SCM Bacau) si locul IV Nicoli Amalia (SCM Bacau);

-verde, locul I Lupu Rares (SCM Bacau), locul II Stoleriu David (Moinesti), locul III Macovei David (Comanesti) si locul IV Adomnicai Maia (SCM Bacau).

„A fost o competitie pe care noi am organizat-o in paralel cu Cupa DJTS-SCM care s-a dovedit un mare succes. S-a jucat in sistem de grupe si calificari ceea ce a inseamnat multe meciuri pentru participanti. Prin acest gen de competitii incercam sa-i atragem pe cei mici mai aproape de tenis, mai aproape de sport”, a declarat Mihai Ciuntea, antrenor si organizatorul competitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ