Economie

Solutii stiintifice inovative pentru agricultura

Autor: | 16/06/2015 4
Ioan Neculcea
PROMO

Vineri, 19 iunie, incepând cu ora 10.00, la Filipesti, este programata sa se desfasoare cea de-a doua editie a simpozionului „Solutii stiintifice inovative pentru agricultura”. Evenimentul va fi organizat de cunoscuta firma bacauana Romchimprotect si este destinat, in special, producatorilor agricoli si specialistilor din agricultura.

De altfel, alaturi de oaspeti straini din Belgia si Republica Moldova si de reprezentantii autoritatilor din agricultura, au confirmat participarea peste 700 de fermieri din Moldova si din celelalte regiuni ale tarii, printre care-l amintim si pe Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din România (LAPAR).

„Fermierii vor avea posibilitatea sa obtina informatii despre noile produse de fertilizare ce vor fi lansate pe piata din România in anul 2016 de compania noastra, dar si detalii despre accesarea fondurilor europene si posibilitatea de cofinantare.

In plus, in cadrul acestui eveniment, se viziteaza si loturile experimentale de la statiunea de cercetare Secuieni, judetul Neamt, unde, pe platforma de cercetare, se va prezentata eficienta biostimulatorului ASFAC BCO-4 pe culturile de porumb si floarea-soarelui”, a precizat Ioan Neculcea (foto), administratorul firmei Romchimprotect.

Totodata, vor mai fi prezentate cele mai recente noutati privind fertilizarea culturilor agricole si avantajele utilizarii biostimulatorului ASFAC BCO-4. Reamintim ca, abia anul trecut, a fost lansat oficial pe piata revolutionarul produs Asfac BCO-4, inventie româneasca de succes mondial, rezultat in urma colaborarii dintre firma Romchimprotect si renumitul cercetator in biotehnologie, profesorul universitar Cornelui Oniscu.


4 Comentarii la “Solutii stiintifice inovative pentru agricultura”

 1. Creativul
  17/06/2015 at 2:35 PM #

  Inovator, domnilor! Inovativ nu exista…..

  • Anonymous
   17/06/2015 at 5:31 PM #

   ti-e ciuda ca nu rimeaza cu creativ(ul)

 2. Vasile
  17/06/2015 at 10:27 PM #

  Biostimulatori, produse de fertilizare…- toate sunt chimicale care fac foarte rau solului si sanatatii oamenilor.
  Eu cred ca e o “crima” sa folosesti chimicale in terenurile noastre.

  • Anonymous
   18/06/2015 at 7:00 AM #

   vasilica, tata, citeste, man, ca de aia au cheltuit romanii bani ca tu sa mergi la scoala. pai, daca-s bio, atunci bio sa fie toata ziua. chmicale sunt cola si red boi de care se bea in cluburi

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!EDITIA .PDF

.


Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna


. pagina1