Si Colegiul „Antipa” si-a desemnat câstigatorii Balului Bobocilor

1

Cu tema „Balul iernii”, Balul Bobocilor de la Colegiul „Grigore Antipa” s-a desfasurat joi, 26 noiembrie, de la ora 16.00, in sala Teatrului de Vara „Radu Beligan”. 10 perechi de boboci s-au intrecut in probele de zi, de seara si in cele de surprize care au inclus dictie, cultura generala, mimica si dans.

Dupa deliberari, juriul i-a desemnat câstigatori pe concurenta cu numarul 4, Corina Gumenita de la clasa a IX-a F si pe Daniel Strechi de la clasa a IX-a I. Spectacolul a cuprins numeroase numere de muzica si dans, folclorul fiind pus la loc de cinste.

Tot in cadrul spectacolului de la Balul Bobocilor „Antipa” a avut loc si o prezentare de moda, pusa intr-o poveste intitulata „Regatul de gheata”, in care tinutele au fost create de elevele colegiului din materiale reciclabile. De remarcat ca spectacolul a tinut patru ore si ca, atât Miss Boboc cât si Mister Boboc, sunt din Republica Moldova.

 Si Colegiul „Antipa” si a desemnat câstigatorii Balului Bobocilor

„Concursul a fost foarte fain si trebuie sa recunosc ca am avut ceva emotii, mai ales la proba de zi unde n-am avut partener si implicit sustinere. Premiul acesta inseamna foarte mult pentru mine si vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat si au fost lânga mine.”
Corina Gumenita, Miss Boboc „Grigore Antipa” 2015

„Acum ca s-a terminat, ma simt foarte bine. Am avut emotii in toate probele, dar am reusit sa câstig. Am depus munca si m-am staruit si s-a dovedit ca nu a fost in zadar. Sunt foarte bucuros acum si, de emotii, nu stiu ce sa mai spun.”
Daniel Strechi, Mister Boboc „Grigore Antipa” 2015

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ