Sedinta extraordinara a Consiliului Local Bacau

0

Consiliul Local Bacau se reuneste vineri, 11 septembrie, in sedinta extraordinara, pentru a dezbate o ordine de zi pe care figureaza sase puncte.

Primul vizeaza o rectificare de buget, ce include, printre altele, alocarea a 25.000 de lei programului social „Lasati copiii sa vina la mine si nu-i opriti”, derulat de Biserica, sau consemnarea unei majorari a veniturilor proprii ale Teatrului „Bacovia” cu 319.000 lei, bani proveniti din vânzari de bilete, sponsorizari si fonduri atrase de la Ministerul Culturii, cu ocazia festivalului Theaterstock. De asemenea, se aloca 170.000 de lei pentru actualizare si expertiza tehnica in proiectul „Construire Sala Polivalenta a Sporturilor”, precum si a 250.000 de lei pentru dotarea locurilor de joaca din Bacau.

Un alt punct vizeaza desemnarea reprezentantilor Consiliului Local si ai primarului in consiliile de administratie din unitatile de invatamânt.

Se mai propun spre aprobare parteneriate cu Palatul Copiilor, Episcopia Romanului si Fundatia Comunitara Bacau, in diferite proiecte.
Sedinta este programata pentru ora 12.00, la Centrul de Afaceri si Expozitii.

LĂSAȚI UN MESAJ