PSD Bacau ii acuza pe liberali de mituirea electoratului pe bani publici

0

Organizatia PSD Bacau il acuza pe candidatul PNL la functia de primar al municipiului Bacau ca ii mituieste pe vârstnici, in campanie, acordându-le premii.

„Speriati de perspectiva pierderii Primariei, Dragos Luchian si Ilie Birzu au brevetat o noua forma de mita electorala: premierea in plina campanie a cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie” se arata in comunicatul de presa semnat de Dragos Benea, presedintele organizatiei judetene a PSD.

Liderul social-democratilor afirma ca PNL nu are obiceiul de a-si respecta promisiunile: „Nu putem sa nu remarcam faptul ca administratia PNL-Birzu-Luchian ii «respecta» din nou pe seniorii Bacaului, asa cum in campania din 2012 aceeasi liberali imparteau taloane galbene, de analize fictive, la santierul Spitalului Muncipal. Consideram ca initiativa de a da 500 de lei cuplurilor in campania electorala este o mita prost mascata si o jignire adusa tuturor seniorilor din municipiul Bacau.”

PSD Bacau mai arata ca acest proiect putea fi implementar pâna pe 6 mai, ziua inceperii campaniei electorale, sau dupa alegerile din 5 iunie. „Ii anuntam pe cei doi candidati PNL, care isi fac campanie pe bani publici, ca vom sesiza organele abilitate ale statului pe subiectul mitei electorale PNL.”