Palatul Copiilor Bacau, in top

0

Final de sezon in forta pentru judoka pregatiti de prof. Dorin Cruceanu la Palatul Copiilor Bacau. Gruparea bacauana s-a intors cu trei medalii de la finalele Campionatelor Nationale Under 12 si Under 13 desfasurate weekendul trecut, la Arad, asigurându-si astfel, suprematia locala in domeniu.

Sâmbata, Kimberley Ungureanu s-a laureat vice-campioana nationala la Under 13, la 48 kg, in timp ce coechipiera sa, Andreea Radu a cucerit bronzul la aceeasi categorie de vârsta, dar la 32 kg. Duminica a venit rândul lui David Cioineag sa-si confirme clasa.

Bacauanul a devenit vice-campion national la Under 12, la 46 de kg, ratând aurul la limita. „Sunt foarte multumit de prestatia elevilor mei si ma bucur ca anul acesta am confirmat si la masculin, astfel incât, dupa un sezon dificil, cu putine competitii de anvergura, am câstigat patru medalii nationale; doua la feminin si doua la masculin”, a declarat prof. Dorin Cruceanu, care a tinut sa remarce si evolutia buna de la Arad a lui Mihaita Varvaroi (U12, 55 kg) si Alyia Dospinescu (U12, 40 kg).

Pentru judoka de la Palatul Copiilor urmeaza o binemeritata vacanta, reluarea pregatirilor incluzând si un cantonament la mare, in statiunea Olimp.

LĂSAȚI UN MESAJ