Oniscani: Trei dintr-o lovitura

0

La data de 12 august a.c., in jurul orei 19:00, pe D.N. 2, în localitatea Onișcani, din comuna Filipești, polițiștii au desfășurat activități de cercetare cu privire la împrejurările producerii unui accident rutier cu victimă.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 45 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Roman- Bacău, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul din fața sa, condus de un bărbat de 41 de ani, din Brașov și a intrat in coliziune cu acesta.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani a fost proiectat într-un autoturism , condus de un localnic de 35 de ani, care era oprit regulamentar pe banda de lângă axul drumului pentru a efectua viraj la stanga.

Conducătorul auto de 35 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Toți cei trei conducători auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ