Onesti: Fetita de 10 ani, accidentata usor

1

Ieri, la ora 19:30, Poliţia Municipiului Oneşti a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada George Bacovia din Oneşti, jud Bacău, s-a produs un accident rutier.

Din verificări, a rezultat faptul că un bărbat de 35 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Bacovia, cu direcţia de mers strada Libertăţii către b-dul Belvedere, ajuns în punctul susmenţionat a acroşat o fetiţă de 10 ani, din Oneşti. Minora se angajase în traversarea părţii carosabile, de pe partea dreaptă a sensului de mers, dintre două autoturisme care erau staţionate regulamentar, motiv pentru care conducătorul auto nu a observant-o.

În urma accidentului, minora a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Oneşti, nefiind necesară internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la Spitalul Municipal Oneşti, unde i-au fost recoltate mostre biologige de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ