O soferita a lovit un copil pe trecerea de pietoni

0

Ieri, in jurul orei 08.00, pe DN 2F, km 9+850 metri, in interiorul localitatii Traian, jud. Bacau, o conducătoare auto de 47 ani, din comuna Letea Veche, jud. Bacau în timp ce conducea autoturismul pe directia Bacau-Vaslui, a lovit si accidentat un minor de 8 ani, din comuna, care se angajase in traversarea drumului pe trecerea de pietoni, semnalizata cu indicator si marcaj.

În urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a minorului, care a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Bacau, unde i s-a stabilit diagnosticul de ”policontuzionat prin accident rutier, traumatism cranio facial, contuzie toraco-abdominala, contuzie umar stang, contuzie genunchi bilateral”, fara leziuni osoase, ramanand internat.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i-au fost recoltate si probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 din Codul Penal.

FOTO: Ciprian Humă

LĂSAȚI UN MESAJ