O noua avarie pe aductiunea de la Valea Uzului

1

Zeci de mii de locuitori din sud-vestul judetului au ramas fara apa la robinete, dupa ce o portiune a aductiunii de apa de la Valea Uzului a suferit duminica, 10 ianuarie, o noua avarie si furnizarea a trebuit sistata.

Este vorba despre cedarea unei conducte intre Darmanesti si Onesti, in zona Bogata. Prin urmare, a fost necesara intreruperea totala a apei potabile pentru consumatorii din orasul Târgu Ocna, comunele Dofteana, Pârgaresti, Târgu Trotus si cei din zona Onesti.

Dupa cum am aflat de la reprezentantii CRAB, echipa de interventie se afla duminica dimineata la locul avariei si incerca remedierea acesteia in cel mai scurt.

Nu s-a putut preciza când va reveni apa la robinete. Procedurile impun golirea conductei pe anumite portiuni, remedierea si reumplerea conductei.

1 COMENTARIU

  1. Sa se duca dracului cu avariile lor cu tot mai bine ar face investiții și ar atrage fonduri europene,și așa în Onești este cel mai mare preț la apa din tara ! Astăzi s-a anunțat ca sc Apa Canal va da apa intre orele 18 -20 și n-am avut apa decât intre 18.40 -19.45

LĂSAȚI UN MESAJ