O fetita de 7 ani, accidentata in timp ce incerca sa traverseze strada nesupravegheata

1

La data de 13 iunie 2015, in jurul orei 11:30, pe strada Florilor din municipiul Bacău s-a produs un accident de circulaţie care a avut drept urmare rănirea unei minore de 7 ani.

Din primele cercetări s-a stabilit că o femeie de 61 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Florilor din Bacău, având directia de deplasare către strada Alexandru cel Bun, a surprins şi accidentat o fetiţă de 7 ani.

S-a stabilit că, minora, din oraşul Buhuşi, nefiind supravegheată de parinţi, s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura şi prin loc nepermis.

Accidentul de circulaţie a produs vătămarea corporală a minorei, aceasta rămânând internată în secţia de Chirurgie pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţe Bacău.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. In tot cartierul Bistrita Lac , extrem de aglomerat , inclusiv pe B-dul Alexandru cel Bun , ar trebui restrictionata viteza la 30 Km/h ! Dintre masinile parcate poate oricand iesi in fuga un copil ! In plus este cartier rezidential , si e normal ca viteza sa fie restrictionata !

LĂSAȚI UN MESAJ