O femeie beata a spart geamurile de la casa unei vecine

  0

  Joi, 21 mai a.c., în jurul orei 22.15, jandarmii băcăuani au surprins o femeie care a spart geamurile de la ferestrele unui imobil.

  Echipa de intervenţie a fost sesizată de către dispecerul de serviciu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, despre faptul că o femeie a apelat SNAU 112 şi a solicitat sprijin deoarece o persoană a pătruns în imobilul său spărgându-i geamurile de la ferestrele acestuia.

  În scurt timp, jandarmii au depistat în zonă pe respectiva femeie, P. Elena de 39 ani din municipiul Bacău, care pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a consumului excesiv de băuturi alcoolice, a pătruns fără drept în locuinţa lui H. Ioana de 63 de ani, spărgându-i geamurile, după care a plecat.

  Ca urmare a acestui fapt, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul susceptibil comiterii infracţiunilor de violare de domiciuliu şi de distrugere, acestea şi suspecta fiind predate organelor de urmărire penală ale Secţiei 2 Poliţie Bacău, pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

  Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii îi pot apela fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

  LĂSAȚI UN MESAJ