La un (foarte mic) pas de accident

4

Azi dimineata, pe o portiune de un kilometru la iesirea din Bacau spre Vaslui erau sa se petreaca doua accidente rutiere intr-un singur minut. Cauza: depasirea neregulamentara. Daca va uitati bine pe clip, o sa vedeti ca masina neagra a salvat in ambele cazuri situatia: a pus frana, permitand autoturismelor care depaseau sa reintre pe banda lor.

La un (foarte mic) pas de accident

Posted by Desteptarea de Bacau on Sunday, April 17, 2016

4 COMENTARII

  1. asemenea situatii ar putea fi reduse daca multi idioti ar folosi luminile de pozitie pe timpul zilei astfel incat cretinii care au intentia de a depasi ar putea aprecia mai bine distanta la care se afla cel din sens opus…si ar putea sa se razgandeasca…mai ales pe acele drumuri din lumea a treie fara marcaje linii si alte avertismente…tipicale romaniei…cu ‘r’ mic…

  2. Ce-i drept, foarte multi „nebuni” pe autostrada spre Vaslui nu respecta limita de 130km/h. Lasand gluma la o parte, astfel de situatii sunt foarte des intalnite. Cred ca daca am avea cu totii camere de bord pe masini, s-ar umple internetul instant de clipuri de acest gen. Din pacate. 🙁

  3. Lipsa autostrazilor, lipsa drumurilor expres, graba, targhetul unor comercianti toate duc duc la accidetentele ce pot fi vazute zilnic. CORUPTIA UCIDE. Puteam sa avem de la revolutie o intreaga retea de autostrrazi.

  4. Bravo soferului de pe taxi(!!!)si celuilalt de pe masina neagra depasita in ambele situatii!Nici o explicatie nu scuza „stilul”celor doi vitezomani!Traim vremuri ciudate,in care delasarea celor care ar fi trebuit sa puna piciorul in prag de foarte mult timp a inceput sa aiba asemenea efecte…Dureros pentru supravietuitori si pentru apartinatorii celor care au pierdut lupta in urma unor evenimente provocate de astfel de”soferi”!

LĂSAȚI UN MESAJ