Karting/ CN FRK: Ploaia, musafir nepoftit

0

Ultima etapa a Campionatului National de Karting, desfasurata la finalul saptamânii trecute, pe circuitul „Speed Park” din Bacau a avut de toate. Inclusiv un musafir nepoftit, ploaia, care a pus la grea incercare pilotii clasei Pufo pe parcursul mansei intâi.

Câstig de cauza a avut campionul Darius Babaioana, care l-a intrecut pe marele sau rival, colegul de echipa de la Real Racing David Dragan. Ramânând la clasele mici, sa notam ca Real Racing a dat ora exacta si la Promo BB, acolo unde Wiliam Brânza, in ciuda unui start luat de pe pozitia a patra, a terminat primul, devansându-i pe Mircea Patru si Antonio Rusciuga.

In fine, la Mini, campionul national Darius Carbunaru si-a continuat seria succeselor, rezistând cu brio atacurilor declansate pe pista de David Serban, Mihnea Tudorancea si Alexandru Iancu. Ultimul, desi a luat un start foarte bun, conducând cursa, a ratat podiumul primei manse.

Merita remarcat numarul mare de piloti prezenti la aceasta etapa de final (54), lucru care prefigureaza un scor bun si la ultima competitie interna a anului, Cupa României, programata tot in Bacau, pe 8-9 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ