Karate/ Cupa „1 Decembrie”: Dinamic Bacau si-a facut temele. Si ghetele!

0

Mai intâi, o gluma: Ziua Nationala poate sa cada cu o mica intârziere, dar Mos Nicolae trebuie sa vina intotdeauna la fix. Si acum o constatare: cu micutii (sau, dupa caz, „mariceii”) karateka de la Dinamic Bacau nu-i deloc de gluma.

Elevii profesoarei Liliana Adochitei isi fac bine temele si bat tot ce prind. Oferindu-i un motiv in plus lui Mos Nicolae sa fie punctual, dar si darnic cu ei. De data aceasta, in ghetute, alaturi de dulciuri, si-au facut loc medaliile: 31.

Dintre acestea, 20 sunt la kata, 11 la kumite si toate au fost cucerite cu prilejul Cupei „1 Decembrie” desfasurata, cu ceva intârziere, pe 5 decembrie, la sala de sport a Scolii „Georgeta Mircea Cancicov” din Bacau. Perfectionista, asa cum o cunoastem, sensei Adochitei a precizat ca „rezultatele au fost bune, dar era loc si de mai bine”.

Toti medaliatilor li se cuvin felicitari, insa evolutia mezinilor merita scoasa in evidenta. Asadar, inainte de a trece in revista toti karateka de la Dinamic care au urcat pe podium, o mentiune speciala pentru: Vladimir Georgescu (5 ani), Stefan Rata (5 ani), Stefan Tiron (7 ani), Daniel Serban (7 ani) si Teodor Berila (8 ani).

Kata
Locul 1: Mihai Platon, Alecsya Munteanu.
Locul 2: Danut Alexa, Stefan Tiron, Romeo Voicu, Tudor Galan, Alexandru Petrila, Elena Dascalu, Ariana Serban, Radu Bostan, Roxana Galan.
Locul 3: Vladimir Georgescu, Stefan Rata, Alexandru Totolos, Damian Gârbea, Alessio Merlusca, Ricardo Dolco, George Braescu, Ioana Tantos, Sorina Canelea.

Kumite
Locul 1: Alexandru Petrila.
Locul 2: Romeo Voicu, Rares Cristea, Elena Dascalu, Ariana Serban.
Locul 3: Ricardo Dolco, Razvan Bulancea, Radu Bostan, Sorina Canelea, Diana Moraru, Roxana Galan.

LĂSAȚI UN MESAJ