Karate/ CN Echipe Mini-cadete: Una, dar buna!

0

Sâmbata trecuta, la Sala Apollo din Bucuresti s-a desfasurat Campionatul National pe echipe, ultima competitie majora din calendarul Departamentului de Karate SKDUN al Federatiei Române de Arte Martiale pe 2015. CS „Dan Botezatu” Bacau s-a prezentat cu o singura echipa. Una, dar buna! De aur!

In ciuda faptului ca reprezentantele sale, Serena Ciobanu, Miruna Radu si Ana-Maria Rusu, au concurat la o categorie superioara de vârsta, echipa pregatita de Ionut Caseru a cucerit titlul national la kumite mini-cadete 34 kg, imbunatatindu-si, astfel, parcursul de anul trecut, atunci când a obtinut argintul.

„Personal, cred ca dintr-un meci pierdut inveti de doua ori mai mult decât dintr-unul câstigat”, a declarat antrenorul Ionut Caseru, care a adaugat: „Se pare ca finala pierduta in stagiunea precedenta le-a motivat bine pe cele trei sportive pentru ca acum au fost mult mai atente in ultimul meci. Aurul acesta a venit ca o incununare a unui an competitional dificil, dar care ne-a adus satisfactii pe masura.

Miruna si Ana Maria cucerisera medalii de aur la Nationalele Individuale din martie si la Cupa României din luna mai, iar acum a venit rândul Serenei sa confirme”.

LĂSAȚI UN MESAJ