Iubitorii de animale sunt invitati sa adopte un caine

3

Luni, 4 aprilie 2016, cu ocazia Zilei internaționale a animalelor fără stăpân, Primăria municipiului Bacău va derula o campanie de promovare a adopțiilor de câini proveniți din adăpostul public.

Evenimentul va avea loc în Parcul Cancicov între orele 12.00 şi 17.00. Aici va fi amenajat un loc de unde băcăuanii îşi vor putea alege un animal de companie. Doritorii vor fi consiliați de medicul veterinar, angajați ai Direcției Salubrizare Agrement Parcuri şi voluntari implicați în îngrijirea câinilor din adăpostul public.

Pentru adopție vor fi selectați căței de talie mică şi medie, prietenoşi care pot fi integrați cu uşurință în apartament sau la curte. Toți câinii sunt sterilizați, vaccinați antirabic, deparazitați şi pot fi preluați cu microcip şi carnet de sănătate, în baza unei cereri de adopție.

Primăria Bacău îşi propune să organizeze în mod regulat astfel de evenimente în Parcul Cancicov, ele urmând să aibă loc în prima zi de luni din fiecare lună calendaristică.

Adopția de câini din adăpostul public se poate face în mod gratuit oricând, la sediul adăpostului din strada Republicii. Adopțiile reprezintă în prezent singura metodă de a descongestiona spațiile de cazare supraaglomerate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ